Caffeine

Caffeine voor Mac

Houd je MacBook wakker

Caffeine is een kleine applicatie met één enkel doel: het wakker houden van je computer. Hiermee schakel je tijdelijk de schermbeveiliging en energie-besparende sluimerstand uit zónder aan hun instellingen te prutsen.Na het opstarten van Caffeine...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Werkt feilloos

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Caffeine is een kleine applicatie met één enkel doel: het wakker houden van je computer. Hiermee schakel je tijdelijk de schermbeveiliging en energie-besparende sluimerstand uit zónder aan hun instellingen te prutsen.

Na het opstarten van Caffeine nestelt er zich een kopje koffie in je menu "bar". Je activeert het programma door op dit icoontje te klikken. Hoewel beperkt, is het nut van Caffeine snel in te zien. De digitale cafeïne-boost zorgt er bijvoorbeeld tijdens het film kijken voor dat je computer toch niet in slaap valt. Aanname hierbij is natuurlijk wel dat je überhaupt aan de slaapstand en/of schermbeveiliging doet.

Caffeine houdt je computer wakker, hoe moe hij ook is. Pas alleen op dat je de applicatie niet per ongeluk permanent aan laat staan, want dat vreet energie.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Caffeine

Download

Caffeine 1.1.1

Beoordelingen about Caffeine

  • door Anonymous

    Erg fijn dit. Ik stoorde me regelmatig als ik in bed lag en een film op mijn iBook aan het kijken was. Dat beeld ging veel te snel op dMeer

×